Uređeno novo dječje igralište u Zambratiji

UMAG - GRAD DJECE
U okviru projekta „Umag-grad djece 2010.-2020.“ sustavno i intenzivno radimo na izgradnji novih i rekonstrukciji starih dječjih igrališta na području Umaga te okolnih naselja. Tako se u ovom trenutku možemo pohvaliti izgradnjom potpuno novog ograđenog dječjeg igrališta u Zambratiji zahvaljujući kojem će se djeca moći igrati i zabavljati na svježem zraku.

Tako je novo i moderno dječje igralište u Zambratiji, čija je vrijednost s okolnim radovima, parkiralištem, potpornim zidom i hortikulturnim uređenjem oko 350.000,00 kuna, dočekalo svoje prve zaigrane mališane.

„Umag je grad koji sustavno vodi brigu o svojim mališanima, a igralište u Zambratiji bilo je prijeko potrebno ne bi li mlade obitelji s ovog područja imale kvalitetniji život, a djeca zdravi i aktivni oblik zabave i rekreacije. Naravno, tu ne stajemo, već odmah započinjemo s planiranjem novih dječjih igrališta na području našeg Umaga“ naglasio je gradonačelnik Bassanese te dodao kako je Grad Umag u posljednjih 10 godina sustavno uredio i izgradio čak 40-ak dječjih igrališta.

Nadalje, u istoj se zoni pristupilo komunalnom uređenju prostora te je tako asfaltirano besplatno parkiralište za sve građane i posjetitelje.

(Rex)

Facebook komentari