Upoznajte klupski program stand up komedije - London Calling

ČETVRTAK, 19. TRAVANJ OD 20,30 SATI, ROCK CAFFE PULA
Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it's raining cats and dogs“? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je izlazak u četvrtak navečer, 19.04., u Rock Caffe idealan za vas. Naime, program stand up komedije „London Calling“ prvi put stiže u Pulu.

Tri komičara nižu svoje dosjetke koji se većim dijelom baziraju na interakciji s publikom i pogleda na život potpuno drugačijim očima. Oni su: Steve N Allen (UK), Matt Griffo (US) i Matt Price (UK).

Steve N Allen iskusan je komičar i voditelj, član redakcijske ekipe „The Mash Report“ na BBC2, tematsko satiričnom showu pokrenutom u srpnju 2017. godine.

Matt Griffo stiže iz Chicaga. Njeguje ljubav za glazbu i komične tekstove i sve vam „servira“ svirajući ukulele, gitaru ili klavir.

Posljednji na ovom popisu je zapravo šećer na kraju i njegovo ime je Matt Price. Poznat po najneobičnijim i najstrašnijim pričama s divlje strane života i nevjerojatnom šarmu pa s lakoćom osvaja i najtežu publiku.

Program London Calling Stand up do sada je predstavljen publici u Zagrebu, Osijeku, Čakovcu, Varaždinu, Sisku i Rijeci, a realizirano je više od 100 predstava i u posljednjih 8 godina predstavljeno je preko 150 komičara. U suradnji s Rock Caffeom prvi put ovaj klupski program predstavlja se i Puležanima, a ulaznice možete pronaći na linku: https://www.ticketshop.hr/hr/e/london-calling-stand-up-comedy-pula/1780/ ili u Rock Caffeu. Cijene ulaznica u pretprodaji su 40 kn i bit će 10 kuna skuplje u četvrtak 19. travnja.

Za kraj skrećemo Vam pažnju i na to da u suradnji s Aquarius Recordsom u zemlje regije ista ekipa dovodi i neka od najvećih imena svjetske stand up scene, poput kanadskog stand up genija - Russella Petersa – koji 26. svibnja gostuje u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Recenzije iz tiska:

Matt Price - "This is a master storyteller at the height of his powers who entrances and doesn't release you until the hour is up"  (Broadway Baby)

Steve N Allen - "Truly unique... a big future ahead of him"  (Crawley Observer)

Matt Griffo – „His show is both toe-tapping and rib-tickling” (Chicago Sun Times)

(rex)

Facebook komentari