Ulysses obilježava 20. sezonu velikim koncertom Rade Šerbedžije i gostiju

NA MOLU MALOG BRIJUNA, 2. KOLOVOZ OD 20,30 SATI
Velika proslava jubilarne 20. obljetnice kazališta Ulyssesa održat će se 2. kolovoza na Malom Brijunu, koncertom Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora, uz brojne glazbene goste – Darka Rundeka, Damira Urbana, Gabi Novak i Matije Dedića, Vlatka Stefanovskog, Maje Posavec, Putokaza, Nigela Osbornea, Jure Ivanušića, Mimi Šerbedžije i drugih. U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima. Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest ovog kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke.

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL - IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.
 
Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu. 

(rex)

Facebook komentari