Učlanite se u e-knjižnicu

GRADSKA KNJIŽNICA NUDI MOGUĆNOST KORIŠTENJA USLUGE E KNJIGA I AUDIOKNJIGA
Svi ogranci Gradske knjižnice i čitaonice Pula knjižnice zatvoreni su za rad s korisnicima do 14. travnja 2020., u skladu s uputom Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera radi suzbijanja širenja zaraze virusom COVID-19 (coronavirus). No, to ne znači da se ne može posuditi knjiga u Knjižnici!

Gradska knjižnica Pula nudi mogućnost korištenja usluge posudbe e-knjiga i audioknjiga te čitanja novina i časopisa online kroz dvije usluge:

- iBiblos

- Talijanska digitalna knjižnica u Istri - Biblioteca digitale in Istria

E-knjižnica iBiblos je digitalna platforma za posudbu e-knjiga na hrvatskom jeziku koja omogućava čitanje novih i popularnih naslova raznih žanrova beletristike i publicistike na elektroničkim uređajima. Za aktivaciju pristupa usluzi iBiblos, potrebno je biti član Knjižnice te slijediti upute za registraciju na portalu http://www.ibiblos.com.

Talijanska digitalna knjižnica u Istri članovima Gradske knjižnice i čitaonice Pula, ali i svim budućim članovima, uz e-knjige nudi audioknjige te dnevne tiskovine i periodične publikacije na brojnim jezicima. Za aktivaciju pristupa usluzi Talijanske digitalne knjižnice u Istri potrebno je slijediti upute možete pronaći na stranici Knjižnice.

(REX)

Facebook komentari