U Vodnjanu-Dignano održana 2. Božićna košarkaška zabava

U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG KLUBA "OLIVA" VODNJAN-DIGNANO
U organizaciji Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan-Dignano, povodom Božićnih blagdana, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vodnjan, održana je 2. Božićna košarkaška zabava, sportsko-rekreacijska zabava, kojoj su osim igrača i članova kluba prisustvovali i njihovi roditelji, predstavnici Grada Vodnjana-Dignano, Osnovne škole Vodnjan, Sportske zajednice Vodnjan, te mnogobrojni prijatelji i brojna publika.

Tom su prigodom djeca, članovi kluba, podijeljeni u nekoliko ekipa (bijeli, crveni, plavi i crni) odigrali nekoliko revijalnih utakmica, i to u kategorijama „Škola košarke – minibasket“ (rođ. 2009.-2010.), „Mlađi“ (rođ. 2007.-2008.), „Srednji“ (rođ. 2005.-2006.), te „Stariji“ (rođ. 2003.-2004.). Budući da su utakmice bile revijalne, mlađe kategorije su kao treneri vodili njihovi stariji suigrači, koji su se na taj način imali prilike okušati i u trenerskoj ulozi.

Nakon sportskog dijela programa namijenjenog članovima i igračima kluba održane su još dvije revijalne točke namijenjene roditeljima, i to već tradicionalna utakmica „Tate protiv Tate“ te natjecanje u „Slobodnim bacanjima“ namijenjeno za mame. Obe dvije točke izazvale su veliki interes nazočnog gledateljstva, što zbog velikog broja atraktivnih i spontanih poteza, što zbog visoke razine sportskoga duha i fair-play-a. Osim dobre zabave dvije mame sa najboljim rezultatima u slobodnim bacanjima dobile su i poklon bonove u visini jedne frizure što su kao dar ustupila dva vodnjanska frizerska salona.       

Nakon završenog sportsko - rekreacijskog dijela programa druženje je nastavljeno u prijateljskom okruženju uz pizzu, kolače i piće koje su pripremile vrijedne mame, a tom su prigodom Predsjednik kluba Moris Ivančić i zamjenik Gradonačelnika Enea Codacci djeci podijelili klupske kalendare za 2018. godinu, izrađene upravo za ovu prigodu, koje je sponzorirao jedan vodnjanski proizvođač maslinovog ulja.

(REX)

Facebook komentari