U subotu u Medulinu “Picigin Open”

TRADICIONALNI TURNIR UZ CJELODNEVNU ZABAVU
Udruga za promicanje igre picigin "Pešekan" poziva sve ljubitelje picigina na tradicionalni turnir koji će se održati ove subote, 17.8., na plaži Bijeca u Medulinu.

Nakon uspješnog "Pešekan kup-a", održanog u srpnju, vrijeme je za drugi turnir po redu ovog ljeta "Picigin Open". Tako je na prošlom turniru snage odmjerilo 15 ekipa s područja Istre i Primorja, što se očekuje i ove subote.
Prijave započinju u 13 sati dok natjecateljski dio kreće u 15 sati. Po završetku turnira slijedi proglašenje najboljih te after party uz Jakov Live Show!
Svaka ekipa može sudjelovati s 4 do 6 igrača. Prijave su moguće online (detaljnije na Facebook stranici udruge) ili na dan turnira na lokaciji natjecanja. Kotizacija po ekipi iznosi 100 kn, a za ženske ekipe ostaje besplatna.
Nagrade se dijele za zlatne, srebrne i brončane ekipe u muškoj i ženskoj kategoriji, najboljeg igrača i igračicu, najbolji potez turnira te najmlađu i najstariju ekipu.

Dođite u subotu u Medulin, bilo kao natjecatelj ili gledatelj i uživajte u omiljenoj ljetnoj igri i dobroj cjelodnevnoj zabavi!
Cijelu manifestaciju podupiru Općina Medulin, Turistička zajednica Općine Medulin, Havana Beach Bar, Ožujsko, Jamnica i mnogi drugi.

(Rex)

Facebook komentari