U sklopu Art kina „Cineast“ triler „Ona koju zamišljaš“

VODNJAN, SUBOTA, 21. STUDENI U 19,30 SATI
U sklopu Art kina „Cineast“, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan večeras će, s početkom u 19.30 sati, u Domu mladih u Vodnjanu biti prikazano još jedno izvrsno filmsko ostvarenje. Radi se o trileru „Ona koju zamišljaš“ redatelja Sofy Nebboua.

Claire je 48-godišnja profesorica na fakultetu i razvedena majka dvoje djece. Na internetu, pak, ona je 24-godišnja Clara, pripravnica u poduzeću koje organizira modna događanja. Lažni profil na Facebooku Claire je stvorila kako bi mogla špijunirati bivšeg ljubavnika, no uskoro se počinje dopisivati s mladićem Alexom. Dok njihova komunikacija postaje sve intezivnija, Claire se sve više zaljubljuje u Alexa, baš kao i Alex u misterioznu Claru. Iako njihov odnos postoji tek u virtualnom svijetu, njezini osjećaji su itekako stvarni. U ovom napetom trileru, premijerno prikazanom na Berlin Film Festivalu, sjajna Juliette Binoche daje izniman prikaz usamljene žene koja gubi granice između laži, snova i stvarnosti.

Podsjetimo i to da je ulaz za sve posjetitelje besplatan, a broj gledatelja je ograničen u skladu s uputama Stožera civilne zaštite.

(REX)

Facebook komentari