U nedjelju utrka 5. kola zimske lige

TRČAT ĆE SE NA IZMIJENJENOJ STAZI U SV. PETRU U ŠUMI
Nakon svih blagdana i skijanja, na redu je povratak na zimsku istarsku ligu u trčanju “Powered by Plava laguna“. Okupljanje za utrku 5. kola je u nedjelju 14.01.2018., a mjesto okupljanja je Sveti Petar u šumi.

Kao i svake godine i ovaj put je organizator općina Sv. Petar u šumi djelomično promijenio stazu. Start i cilj su opet vraćeni na glavni supetarski trg kod čitaonice te se trči prema zaseoku Dajčiči, željezničkoj stanici, Tomažinima, Dolčanima i Gljuščićima. Prvih i posljednjih 1,7 km trči se po istom djelu staze. Konfiguracija, podloga i ukupna dužina staze od 6900 metara uvijek ostaje ista. Kako je jedan od najboljih hrvatskih dugoprugaša Petar Bratulić na pripremama reprezentacije, borba za prvo mjesto i pobjednički pjenušac voditi će se između dosad neprikosnovenog Danijela Ivaničića i triatlonca Luke Paliske koji u Hrvatskoj provodi aktivni odmor.

Start utrke je u 13 sati, a prijave se zaprimaju od 11:30 do 12:30 u čitaonici na trgu. Prije glavne utrke startaju tri utrke djece od kojih je prva u 12:20. Nakon utrke organizirana je okrjepa i domjenak te podjela nagrada organizatora kola najboljima dok najboljoj djeci slijede medalje.
(Rex/foto arhiva)

Facebook komentari