U kratkom periodu savladajte tajne barista za rad u ugostiteljstvu

POŽURI JER PRIJAVE TRAJU DO KRAJA TJEDNA
Nezaposlen/a si i želiš naučiti nova znanja, vještine i kompetencije u kratkom vremenskom periodu ? Onda si na pravom mjestu! Otvoreno učilište Diopter provodi projekte EduTuriZaM – edukacije u turizmu te vrši upise u nove, tržišno tražene poslove – barmena i senior animatora.

Dan ti započinje mirisnom i ukusnom kavom?Želite se educirati o postupku pravljenja kave i toplih napitaka kroz moderan način ?
Naučite pripremati kavu, tople napitke na bazi kave i čaja te osnove latte art postupka s kojima ćete se kreativno istaknuti u sektoru ugostiteljstva, a svakom posjetitelju svojim vještinama izmamiti osmijeh na lice. Program vodi poznati degustator kave, voditelj edukativnog centra te jedini SCA autorizirani trener u regiji za sve module edukacija Domagoj Trusić. Prijaviti se možete putem linka.

Projektom se nastoji povećati zapošljivost nezaposlenih osoba u području turizma i ugostiteljstva kroz modernizirani program bariste i inovativni program senior animatora. Projekt je namijenjen osobama mlađim od 25. te starijim od 54. godine koji traže svoje mjesto u turističkim djelatnostima.

Ne dopusti da ti ova primamljiva ponuda „promakne“, ušetaj u novu turističku sezonu obogaćeni novim znanjima, vještinama i kompetencijama. Broj mjesta je ograničen !
Prijave i upisi http://www.diopter.hr/novosti , na Facebook i web stranici Dioptera te osobnim ili telefonskim kontaktom u Trierskoj 7, 052/501-500 .

Projekt je financiran u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF) kroz Poziv za bespovratna sredstva „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržišta rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“.

(REX)

Facebook komentari