U četvrtak ‘Pula Late Night Shopping’ – VIDEO

UZ FASHION SHOW & MUSIC PROGRAM
Danas je u prostorima TZ Pula najavljena još jedna trgovinska manifestacija 'Pula Late Night Shopping' koja će se održati u četvrtak, 22. lipnja od 20 do 24 sata. U shopping akciju su uključene 54 trgovine koje će nuditi popuste od 15% na više.
'Cilj akcije je privući građane i turiste u centar grada', rekla je za medije danas direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj, te dodala da se u Puli odvijaju ukupno četiri trgovinske akcije tijekom cijele godine, od Shoppinga za Valentinovo, Kupujmo u Puli, do Shopping za Svetog Nikolu. Osim tih akcija s popustima kojima se odaziva sve više trgovina i kupaca, tu su i uvijek aktualne Sretne srijede koje također nude akcijske cijene.

Da bi manifestacija doista oživjela grad, održati će se i 'Fashion show & music program' koji će se odvijati na Trgu Portarata gdje će nastupiti Trio Val, te na Narodnom trgu gdje će posjetitelje zabavljati Duo Fault.

Predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula Elida Cerovac Bakiš ispred suorganizatora pozvala je građane i njihove goste da se u što većem broju odazovu akciji i iskoriste popuste, dok je zadovoljstvo, sada već tradicionalnom manifestacijom izrazila i Lovorka Hajdić Golja ispred Grada Pule. Kazala je kako ova trgovinska manifestacija povezuje trgovinski sektor s oživljavanjem jezgre grada. Najavu pogledajte u video prilogu. (Piše/Video: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)

Video vezan uz članak

Facebook komentari