Turbo tjedan odbojkašica Poreč

PORAZI DJEVOJČICA OD VELOG VRHA I VODNJANA
Kratka zimska pauza odbojkašica Poreča završila je ove subote gostovanjem djevojčica OK Poreč u Vrsaru na turniru 7. kola Županijske lige. Nažalost protivnice su ovoga puta bile prejake, te su mlade Porečanke unatoč velikoj borbenosti i želji da prikažu dobru igru ubilježile dva poraza, protiv ekipa OK Veli Vrh 0:3 (13; 8; 2) i OK Vodnjan 0:3 (10; 6; 10).

Priliku za bolje rezultate i pobjede imaju već ovoga tjedna na gostovanjima u Pazinu u četvrtak, te u nedjelju u Bujama. Ekipa je nastupila u sastavu: Chiara Stojaković, Nina Vošten, Ani Radošić, Nikolina Vuić, Ema Vasiljević, Anamarija Martinčević, Ana Chiara Mikac, Dora Cvitković, Eva Barbara Janko.

Predstojeći tjedan bi mogli nazvati i turbo tjednom odbojkašica Poreča osim djevojčica i za prvu ekipu  predstoje nastavak takmičenja u Superligi sa dva gostovanja u srijedu 15.01. u Zagrebu kod ekipe OK Olimpik, koja se nalazi trenutno na posljednjem mjestu Superlige, što će biti prvi test mogućnosti i snage Porečanki u novoj godini, a u subotu 18.01. slijedi gostovanje kod OK Marina Kaštela, da bi već u nedjelju 19.01. slijedio Međužupanijski turnir juniorki (gotovo sve članice prve ekipe) u Rijeci što je i izlučni turnir za nastup na Državnom prvenstvu. I za kraj mlađe kadetkinje u subotu očekuju utakmice 7. kola županijske lige u dvorani Velog Jože. Nadamo se da će naše cure uspješno prebroditi ovaj naporan tjedan, te da će nas tijekom tjedna kao i u nedjelju obradovati dobrim igrama i rezultatima.

(rex)

Facebook komentari