Tribina o reciklažnom dvorištu Jelenčići V i održivom gospodarenju otpadom

PAZIN, ČETVRTAK, 25.7. U 19 SATI
U četvrtak, 25. srpnja u 19 sati u prostoru Spomen doma Pazin u dvorani "Istra" – Šetalište Pazinske Gimnazije 1, održat će se predavanje o novootvorenom reciklažnom dvorištu i održivom gospodarenju otpadom uz demonstraciju praktičnih savjeta o zero waste načinu života tj. smanjenju nastanka otpada, kompostiranju, izradi prirodne kozmetike i prirodnih sredstava za čišćenje.

Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada?  Čini vam se kako biste i vi uz par savjeta mogli naučiti kako od prirodnih i jeftinih sastojaka napraviti tablete za perilicu posuđa? Niste se upustili u avanturu kompostiranja - saznajte korisne trikove!
Dođite i informirajte se!

Tribina se provodi u sklopu projekta Grada Pazina "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u sklopu odlagališta otpada Jelenčići V" kojeg sufinancira Europska unija u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. iz Kohezijskog fonda.

(Rex)

Facebook komentari