Trešnje i jagode sa Domaće web tržnice na Verudi

DANAS OD 18 DO 20 SATI NA TRŽNICI VERUDA
Tematske aktivnosti na popodnevnim tržnicama u organizaciji „Domaće web tržnice“ se nastavljaju.
Ovog ponedjeljka 23. svibnja na tržnici Veruda od 18 do 20 sati dolaze voćari iz Kaldira koji će donijeti tek ubrane, domaće trešnje i jagode. Na tržnici će biti i proizvođači iz okolice Pule koji će nuditi svježe povrće i domaći med.
Pozivaju se građani da posjete tržnicu na Verudi, upoznaju istarske poljoprivredne proizvođače i osiguraju sebi i svojim obiteljima kvalitetne proizvode poznatog podrijetla.
Kupci mogu proizvode od istarskih poljoprivrednika jednostavno naručiti i putem internet aplikacije na adresi http://www.trznica-trg.eu pri čemu se isporuka proizvoda može vršiti na tržnici Veruda svakog ponedjeljka i petka u vremenu od 18 – 20 sati.
Također, iz Domaće web tržnice pozivaju sve male poljoprivrednike, koji tek povremeno imaju viškove vlastitog voća ili povrća, da se također priključe aktivnostima koje potiču izravnu prodaju poljoprivrednih proizvoda. Višak proizvoda mogu povremeno nuditi na tržnicama ili turističkim manifestacijama koje organizira Domaća web tržnica. Poljoprivrednici na taj način mogu izbjeći propadanje svojih proizvoda i uz malo uloženog vremena i rada značajno poboljšati dohodak svog kućanstva.
Dodatne informacije za proizvođače i za kupce istarskih poljoprivrednih proizvoda mogu se dobiti putem portala Domaće web tržnice na http://www.trznica-trg.eu
(Rex)

Facebook komentari