Trećeg dana ožujka započinje druga po redu škola trčanja

ORGANIZATOR ŠKOLE JE KLUB "RUN AND FUN" IZ PULE
Trećeg dana ožujka započinje druga po redu škola trčanja u organizaciji kluba „Run and Fun“ iz Pule. Riječ je o školi trčanja u trajanju od šest mjeseci tijekom koje će se polaznici upoznati sa trail, trek i cestovnim trčanjem. Škola je namijenjena odraslim osobama koje žele rekreativno trčati i dobrodošli su svi bez obzira na spol, dob i trenutačnu tjelesnu kondiciju. Program škole trčanja osmišljava i vodi stručan trenerski kadar sa višegodišnjim iskustvom te je prilagođen mogućnostima grupe koju vode i s kojom trče.

Osim urbanog trčanja ova škola polaznicima daje uvid i početna znanja u sve popularnije trčanje u prirodi, trail te orijentacijsko trčanje, trek. Cilj i smisao škole nije pretrčati određenu kilometražu već podići osobnu kondiciju u realnom i razumnom roku kako bi se polaznici škole po završetku iste uključili u postojeće grupe trkača u klubu. 

Tijekom trajanja škole biti će organizirana i predavanja na temu tehnike trčanja, zdrave (i sportske) prehrane kao i tečaj orijentacijskog trčanja. Trkačima najdraže teme, oprema i utrke, ionako ne stanu u jedno predavanje - o njima se u Run & Funu neprestano raspravlja. Druženja polaznika škole trčanja sa članovima kluba kroz organizirana planinarenja i ljeti morske treninge te odlasci na utrke samo su dodatni bonus.

Treninzi će se održavati tri puta tjedno u trajanju od sat vremena pod stručnim vodstvom trenera na različitim lokacijama u gradu i okolici te na različitim podlogama. Termini treninga su utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim te nedjeljom u jutarnjim satima. Lokacije i termini treninga variraju ovisno o godišnjem dobu. 

Prijave se vrše putem e-mail adrese prijave@runendfun.org. Mjesečna članarina iznosi 200,00 kn a škola se plaća dvomjesečno i unaprijed. Prijave za školu trčanja zatvaraju se 28.02.2020.

Iz Run & Funa napominju da su dobrodošli i već postojeći rekreativci koji se žele učlaniti u klub bez pohađanja škole trčanja u bilo kojem trenutku ukoliko im je trenutačna tjelesna kondicija takva da mogu istrčati pet kilometara.

Više o školi i klubu pratite na: http://www.runandfun.org

(rex)

Facebook komentari