Treba se sve poduzeti za nova tri boda

ISTRA 1961 - SLAVEN BELUPO, SUBOTA, 17. KOLOVOZ U 21 SAT
Jučer se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 5. kola HT 1. lige između Istre 1961 i Slaven Belupa. Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. kolovoza s početkom u 21 sat.

Na utakmici su prisustvovali glavni trener Ivan Prelec te igrač Markus Pavić, a istaknuli su da treba sve poduzeti za nova tri boda.

“Očekuje nas utakmica protiv Slavena, definitivno momčadi koja ima kadar i šansu da se bori za prvih 5. pozicija u ovoj sezoni. Mi znamo koje su naše vrijednosti i znamo kako najbolje izvući iz tih vrijednosti koje posjedujemo – to ćemo iskoristiti.” kaže glavni trener Prelec.

"Imam osjećaj da navijači Istre 1961 znaju koji su naši limiti i da cijene trud koji ulažu. U klubu svi znamo koliko nas čeka težak posao, nakon dvije pobjede stvorila se neka velika atmosfera entuzijazma, ali to ne ide samo tako. Ne možete u kratko vrijeme sa sličnim kadrom napraviti čudo i zato nam je ovaj šamar u Kranjčevićevoj dobro došao da se toga prisjetimo", rekao je Prelec.

“Mislim da imamo odličnu atmosferu u našoj ekipi. Sad je domaća utakmica i želimo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat.”, kaže Markus Pavić.

(rex/foto Elvis Malagić)

Facebook komentari