Traljavo i bez poziva medijima krenulo prvo okupljanje Istre 1961

ZA SADA JE NOVO LICE SAMO KAMERUNAC NDI
Traljavo i bez poziva, kako samo u Istri 1961 već i navikli, započelo je prvo okupljanje nogometaša zeleno-žutih na početku priprema za drugi dio prvenstva. Naime, jučer smo dobili informaciju da će okupljanje biti u 14,30 sati na Drosini, da bi preko nekih čudnih izvora saznali danas u 13 sati, da će okupljanje ipak biti u Štinjanu u 14,30 sati, ali to nitko iz kluba nije dojavio. Naravno da sve bude u skladu, ni to nije ispoštovano, pa je okupljanje počelo u 15 sati, zato i ne treba čuditi što je Istra 1961 trenutno deveta na tablici, jer ako se jednostavne stvari ne mogu riješiti kako treba, kako će igru na terenu.

Za sada je jedina prinova na terenu Kamerunac Ndi, iako smo na treningu vidjeli i bivšeg golmana Marijana Ćorića, ali on je samo dobio dopuštenje za trening u klubu. Na prvom okupljanju nije bilo Argentinaca Miereza, Cardoza i Oneta koji dolaze u ponedjeljak, a nije bilo ni Jose Luis Rodrigueza koji bi isto trebao doći. Osim njih nismo vidjeli ni golmana Landetu, a kao što se vidi na popisu vratili su se Franić i Laukžemis, koji su bili dugo ozlijeđeni.

Popis igrača na prvom okupljanju: golmani Čondrić, Majkić, Ćorić (samo trenira s Istrom) i igrači Rubić, Julio Rodriguez, Čuljak, Bosančić, Iglesias, Espinosa, Fuentes, Laukžemis, Franić, Rufati, Sane, Ivančić, Grujević, Segado (odsustvovao s prvog treninga), Kiu, Traore, Caicedo, Perić-Komšić, Ndi, te juniori: Toni Burić, Donato Bernobić, Mateo Petrović, Carlos Ramirez.

(rex/foto Elvis Malagić) 

Facebook komentari