Tražiš posao u turizmu – postani dio tima Arena Hospitality Group

TRAŽE SE RECEPCIONARI, KONOBARI, KUHARI, SOBARICE, POMOĆNI RADNICI U KUHINJI, RESTORANU I PRAONICI, TE RADNICI U HORTIKULTURI
Članovi Arena Hospitality Group tima su ključ za pružanje vrhunskog iskustva svim gostima. Iz tog razloga u Arena Hospitality Group nastoje stvoriti otvorenu radnu klimu u kojoj će se osjećati povjerenje i podrška te u kojoj će svakom članu tima biti omogućen osobni razvoj. Temelj njihove poslovne kulture čine povjerenje, poštovanje, timski rad, entuzijazam, predanost i briga.

U sezoni 2020. primit će u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje sezonskih poslova više od 1000 sezonaca za radna mjesta u Puli i na području Općine Medulin. Zapošljavaju  se recepcionari, konobari, kuhari, sobarice, pomoćni radnici u kuhinji, restoranu i praonici, te radnici u hortikulturi.

ŠTO NUDE U ARENA HOSPITALITY GROUP?

- posao na određeno, sezonski

- osiguran smještaj i obroci

- stimulativno nagrađivanje

- mogućnost dobivanja statusa stalnog sezonca

- puno radno vrijeme i tjedni odmor od 24 sata

Sve zainteresirane za posao u sezoni 2020. g. pozivamo da se prijave putem weba: https://posao.arenahospitalitygroup.com, e-mailom : ljudski.potencijali@arenahospitalitygroup.com ili direktno u Upravnoj zgradi na adresi Smareglina ulica 3, Pula (tel. 052 223811).

(REX)

Facebook komentari