Tony Cetinski - koncert za sve generacije 1. ožujka u Labinu

NAKON KONCERTA AFTER PARTY UZ 'THE NIGHT EXPRESS'
Club Alter Ego u petak 1. ožujka organizira gala koncert za sve generacije jedne od istinskih zvijezdi sa ovih prostora, a njegovo ime je Tony Cetinski. Koncert će se održati u novoj velikoj akustičnoj dvorani sportskog centra "Franko Mileta" u Labinu.

Prepoznat od struke i od publike, višestruki dobitnik Porina i najemitiraniji glazbenik u zadnjih par godina, Tony je istinska hrvatska glazbena legenda. Istarskoj će publici predstaviti pjesme sa svog novog albuma  "Kao u snu", ali naravno i one pjesme koje su se duboko urezale u dušu svih generacija: 'Kad žena zavoli', 'Ja sam zaljubljen', 'Tebe ne bi mijenjao', 'Nek te zagrli netko sretniji', 'Opet si pobijedila', '23. Prosinac', 'Blago onom tko te ima' i mnogo mnogo drugih.

Svaki njegov koncert je spektakl, pa će zasigurno tako biti i ovog puta u Labinu. Nakon koncerta nastavlja se After party do jutra uz neponovljive dečke iz benda The Night Express.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn (parter) i 120kn (tribine) možete kupiti u Labinu - Club Alter Ego te online te na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. U ponudi je i VIP zona po cijeni od 200 kn.

Ne propustite koncert o kojem će se pričati....Program započinje u 21 sat i traje do 4 sata ujutro. Ovo je ujedno prvi koncert na novoj velikoj turneji Tonya Cetinskog.
(Rex)

Facebook komentari