Tko je ovdje lud, Ćuže ima novi ugovor u Dinamu, Maružin u Orijentu

SVE GORI I GORI PRIJELAZNI ROK ZA ISTRU 1961
Da nije bilo dolaska Slavka Blagojevića u Istru 1961 mogli bi reći da je ovo bio još jedan u nizu katastrofalno odrađenih prijelaznih rokova. Da bi stvar bila gora, onako laički gledano, Dinamo je očito okrenuo leđa Istri 1961, pa je igrače počeo posuđivati nekim drugim klubovima, tako je Andrić otišao u Inter, Atiemwen u Lokomotivu, Mišković u Zrinjski, dok je "naš" Ćuže za nagradu što je ostao u Dinamu dobio novi petogodišnji ugovor. 

Naravno, da to sve vjerojatno nije baš tako kako pišemo, ali vidimo da se nešto dešava u tom prijelaznom roku, jedino je kod nas zatišje, ali očito pred bonacu, a ne pred buru. Kad misliš da ne može gore, jučer kao da je došla pljuska na rad Javiera Morana koji ne može nikoga normalnog dovesti (Blagija znamo iz pouzdanih izvora nije on izabrao), pa je i naš Istrijan Loren Maružin završio u Orijentu. Znamo da kod navijača vjerojatno ni ne bi baš dobro prošao jer je već dvaput "zbrisao", ali je nevjerojatno da nikome nije pala napamet i ta mogućnost ili se samo radilo u tišini koju preferira Moran. 

Naime, Javier Moran stalno govori da ne želi pričati o igračima koji bi trebali doći da ih ne bi drugi klubovi oteli, pa vjerujemo da su sigurno svi klubovi HNL-a bili zainteresirani za Gedeona Guzinu i htjeli su trpati svoj roster da bi napakostili Istri 1961, ali Moran je bio snalažljiviji i pojačao s igračem koji za Sarajevo nije dao ni jedan gol. Sve je u Istri 1961 obavijeno velom tajni, a ništa se ne događa, uvijek je priča "nemojte o tome pisati", ali o čemu da pišemo kad ničeg nema. 

Tako je bilo i u "slučaju" Ćuže. Ujutro prije dva dana je došla informacija da je Bjelica dao zeleno svjetlo za njegov povratak u Istru 1961, ali već do podneva, iz pouzdanih izvora dobivamo informaciju da ipak sigurno neće doći. Preko glasnogovornice tražimo odgovor, Moran kaže da se ništa neće znati do subote, a već istog dana izašla je vijest da Ćuže ostaje u Dinamu i dan kasnije još i potpisuje petogodišnji ugovor. 

Ostavimo za kraj tračak nade da će se ipak nešto desiti u ova dva zadnja dana prijelaznog roka, jer bez obzira na pobjedu protiv Varaždina, ne piše nam se dobro.  

(REX)

Facebook komentari