Tjedan Grada Pule: u Dječjem centru predstavljena slikovnica “Pula priča”- VIDEO

LJILJANA ROTAR I MARTINA VOJNIĆ STVORILE ČAROLIJU ZA UDRUGU CEREBRALNE PARALIZE
Nakon što je sinoć predstavljena u Galeriji Cvajner, slikovnica "Pula priča", autorice Ljiljane Rotar predstavljena je i 'odigrana' i u DND u Radićevoj u Puli.

Svojim su ilustracijama slikovnicu obogatili polaznici likovne radionice Udruge cerebralne paralize Istarske županije pod vodstvom likovne pedagoginje Martine Vojnić. Radosno, bučno i pljeskom često nagrađivanu izvedbu učenika prvih razreda OŠ Vidikovac, osmislile su i izmentorirale učiteljice Jasminka Turčinov i Ida Dražić. Učenici Vidikovca sjajno su odradili povijesnu šetnju tritisućljetnim gradom, zbog ljubavi spram kojeg je autorica Ljiljana Rotar i napisala ovu lijepu priču.

Ova je iznimna slikovnica zapravo pulska razglednica prepuna mitova i legendi grada kroz koji su prošli mnogi narodi i mnoge kulture i u kojem svatko iznova pronalazi svoj vlastiti identitet. Prihod od prodaje namijenjen je likovnoj radionici Udruge, a svi koji ju želite nabaviti, možete to učiniti u INK u četvrtak, 5. svibnja,  tijekom svečane sjednice za Dan Grada Pule od 11.00 sati.

Cijena joj iznosi 42,00 kn a tijekom ljeta moći će se kupiti, uz ostale radove Udruge cerebralne paralize, na prigodnom štandu na pulskim Giardinima.

U video prilogu počujte samu autoricu slikovnice "Pula priča" Ljiljanu Rotar!
(J. Vitasović / foto i video: S. Tkalčec)

Video vezan uz članak

Facebook komentari