Tisuću novogodišnjih plavih kapica prekrilo Novigrad

GOODBYE 2018. NA PLATOU ISPRED SPORTSKE DVORANE U NOVIGRADU
Obilje dobre glazbe, pića i hrane jučer je okupilo mnoštvo ljudi iz Novigrada i okolice na proslavi ispred Sportske dvorane u Novigradu gdje se plesalo i pjevalo uz razne domaće bendove. Proslava je počela u dvanaest sati s dječjim programom, nastupom Mažoretkinja ViVi uz sjajnog DJ Tommy iz Rijeke koji je zagrijao atmosferu uz maštovitu animaciju i veselu muziku. Nakon DJ na sceni su se izmjenjivali domaći bendovi, malo rocka uz Cittanova rock ensemble, malo bluesa uz The Screaming Wheels, pa se zabava nastavila uz Funbox bend i Tu i tamo bend. Dečki na harmonikama ''Kosirići'' dodatno su rasplesali sve generacije unutar dvorane.
 
Ispraćaj stare 2018. godine obilježen je odbrojavanjem u 17 sati i novogodišnjom čestitkom organizatora te gradonačelnika Novigrada Antea Milosa, a vrhunac cijele priče bio je spektakularni vatromet koji je obasjao nebo iznad Novigrada.

I ove godine dali su u Novigradu blagdanima i dočeku nove godine humanitarni karakter, pa su se prikupljale donacije za vatrogasnu opremu DVD Novigrad. Organizirana je lutrija, a svaka je srećka bila dobitna.

(rex/foto: Merlo de Graia)

Facebook komentari