Tisuće ljudi u Poreču slavilo prolazak Hrvatske u finale SP

NA NAJVEĆEM ISTARSKOM EKRANU PRATITI ĆE SE I FINALE!
Poreč je jučer od ranog jutra živio za polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva – tisuće Porečana i njihovih gostiju kroz cijeli se dan zagrijavalo za povijesnu utakmicu Hrvatske i Engleske. Unatoč kiši koja je prijetila tijekom dana, početak utakmice u 20 sati donio je razvedravanje i na gradsku rivu privukao tisuće posjetitelja gdje se utakmica pratila na najvećem ekranu u Istri, a navijalo se i širom Poreča u ugostiteljskim lokalima, domovima, kampovima i hotelima, brodovima te na ulicama gdje su neki utakmicu pratili i preko tableta i mobitela.

Nakon veličanstvene pobjede reprezentacije, slavlje se iz lokala i domova prelilo na porečku rivu i ulice i potrajalo je do ranih jutarnjih sati uz pjevanje, plesanje, trubljenje i navijanje, uz najavu vatrene atmosfere za nedjeljno finale.

Zajedničko gledanje utakmice na rivi organizirao je Grad Poreč-Parenzo u suradnji s Poreč Open Air Festivalom i Nogometnim klubom Jadran Poreč, a na najvećem ekranu u Istri od gotovo 50 kvadrata pratit će se i finalna utakmica između Hrvatske i Francuske u nedjelju od 17sati. REX

Facebook komentari