Tim projekta „Svjetleći divovi“ nagradu donirali Dnevnom centru za rehabilitaciju

SURADNIČKI TIM JE DOBITNIK GRBA GRADA PULE
Članovi suradničkog tima projekta „Svjetleći divovi“, dizajner „Svjetlećih divova“ Dean Skira te djelatnici brodogradilišta „Uljanik“, zajedno s direktorom Poslovno-informacijskih sustava Uljanik grupe Hrvojem Markulinčićem, posjetili su danas prostorije Školskog odsjeka Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula kako bi uručili donaciju u obliku didaktičkog materijala. Cijeli nagrađeni tim odrekao se svojih novčanih naknada u korist korisnika Školskog odsjeka Dnevnog Centra za rehabilitaciju Veruda Pula.

Svi oni dobitnici su nagrade Grb Grada Pule, koja se svake godine dodjeljuje istaknutim pojedincima i organizacijama za njihov doprinos razvitku i promociji našega grada u sklopu Dana Grada Pule..  

„Uz pomoć ove vrijedne donacije, Dnevni centar kupio je didaktički materijal koji će se koristiti u psihosocijalnoj rehabilitaciji djece mlađe školske dobi“, kazala je ravnateljica Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda Pula Loretta Morosin, dok je voditeljica Odjela za djecu školske dobi, mladež i odrasle osobe Sanja Paić nadodala kako će didaktički materijal uvelike olakšati svakodnevno savladavanje školskog gradiva za čak 25 učenika.

U ime Uljanik Grupe prisutnima se obratio Hrvoje Markulinčić koji je kazao kako mu je drago što je ova donacija upućena upravo Dnevnom centru, a djeci je zaželio puno zdravlja i veselja, uz obećanje da će dizalice zasvijetliti u bojama po njihovom izboru.

„Projekt „Svjetleći divovi“ rezultat je volonterstva te je logično bilo da se sredstva dodijele nekome kome je najpotrebnije, a to su naša djeca“, zaključio je Skira. (Rex)

Facebook komentari