Težak sudar četiri vozila na semaforu na Verudi VIDEO

VIŠE OZLIJEĐENIH JE PREVEZENO U OB PULA
Audi francuskih tablica,  Renault Clio, WW Passat i Fiat Punto pulskih registarskih tablica sudarili su se na semaforu na Verudi na križanju Tomasinijeve i Budicinove ulice u Puli. Žestokom sudaru četiri vozila svjedočio je velik broj prolaznika, koji su iako šokirani, odmah priskočili u pomoć i pozvali  hitne službe. 

Četiri vozila nalazila su se na sredini križanja, a dijelovi automobila po svukuda. Na teren je  izašlo više vatrogasnih vozila i vozila hitne medicinske pomoći, te je više osoba ozlijeđeno i prevezeno u OB Pula. U jednom vozilu uz roditelje, nalazilo se i dvoje male djece, koji su bili propisno vezani u autosjedalicama i zahvaljujući tome prošli su bez ozlijeda, ali su u šoku svjedočili ovom nemilom događaju.

Okolnosti ove teške prometne nesreće znati će se nakon policijskog očevid koji je trenutno u tijeku, a kako neslužbeno saznajemo prema riječima prolaznika koji su vidjeli nesreću,  jedno od vozila je prošlo kroz crveno svjetlo na semaforu. 

Sve okolnosti objavit ćemo nakon policijskog izvještaja.

 

Objavljuje Regional Express u Subota, 15. lipnja 2019.

 

Promet Tomasinijevom ulicom za vrijeme intervencije hitnih službi bio je otvoren, kroz križanje uz unesrećene su prolazili automobili, turistički i gradski autobusi, a promet je dugo vremena pokušavao regulirati samo jedan policajac, tek nakon pola sata Tomasinijeva ulica  zatvorena  je za promet u jednom dijelu. 

Na mjesto nesreće izašle su i cestarske službe kako bi nakon uviđaja uklonili posljedice koje su ostale nakon silovitog sudara te omogućile siguran promet.

Prava je sreća u nesreći da nitko nije teže ozlijeđen ili smrtno stradao, na ovom križanju česte su prometne nesreće, a ovo je jedna od većih u posljednje vrijeme. S povećanom frekvencijom prometa i dolaskom sezone ovo križanje ponovno postaje crna prometna točka u gradu Puli.

(rex)

Facebook komentari