Teraboto - otvaranje turističke godine 2020.

VOĐENA DEGUSTACIJA UZ DODATNE SADRŽAJE OBILASKA VINOGRADA, MASLINIKA I ISKUSTVO BUTELJIRANJA VINA
Na gospodarstvu Teraboto za otvaranje turističke sezone ponudili su nekoliko opcija vođenih vinskih tura. Tako su svi prisutni, u dobrom raspoloženju napravili obilazak vinarije Teraboto s predstavljanjem procesa proizvodnje i kušanjem vina i ekstra djevičanskih maslinovih ulja, ali su se mogli zabaviti i podružiti uz dodatne sadržaje kao obilazak prekrasnih vinograda, maslinika i iskustvo buteljiranja vina.

Gosti su od vina mogli kušati: Malvaziju, Merlot, Teran, Muškat, Teraboto pjenušac i poznato vodnjansko vino Vin de Rosa. Vin de Rosa dobiva se od prosušenog grožđa, predstavlja baštinu vodnjanskog kraja i u prošlosti nije bilo važnijeg zbivanja  od krštenja do vjenčanja, a da ga nije pratila čašica tog posebnog vina. 

U predivnom ambijentu obiteljskog gospodarstva Izabele i Daria Vitasovića gost se uvijek osjeća dobrodošlo, što smo i sami provjerili. 
Tijekom subote uz vođene ture gosti su mogli degustirati i suhomesnate proizvode Pršutarne Buršić iz Vodnjana te sireve Vesna sir iz Loborike. Za degustaciju su ponuđena bila i ekstradjevičanska maslinova ulja Teraboto i to : Buža, Carbonazza i Teraboto mix. Mnoštvo gostiju uživalo je u ovim vrhunskim proizvodima, u kojima možete uživati i vi uz prethodnu najavu na stranicama http://www.teraboto.com.hr

Može se reći da je turističkla godina 2020. u Terabotu ipak na kraju uspješno otvorena, uz sve nedaće oko koronavirusa, a  zadovoljstvo svih prisutnih je pravi primjer za to.

Svoju turu uz degustaciju i obilazak vinograda i maslinikamožete rezervirati svakodnevno, što vam preporučamo kao idealni vikend sadržaj pogotovo za Puležane i njihove goste kojima je Teraboto na samo 10-ak minuta vožnje automobilom.

Na gospodarstvu Teraboto nude nekoliko opcija vođenih vinskih tura koje su odnedavno pravi HIT:

1. Smart - obilazak vinarije s predstavljanjem procesa proizvodnje vina i TERABOTO extra djevičanskih maslinovih ulja uz kušanje vina: Malvazija Istarska, Merlot, Teran, Muškat Žuti, te TERABOTO extra djevičanska maslinova ulja sorte: busa, carbonasa i selekcija 9 različitih sorti, poklon 1 butelja vina po izboru. Sve po cijeni od 70 kn/osoba.

2. obilazak vinarije s predstavljanjem procesa proizvodnje vina i TERABOTO extra djevičanskih maslinovih ulja, obilazak vinograda i maslinika s posjetom naših kažuna, te iskustvo samostalnog ručnog buteljiranja vina (punjenje boce, čepljenje, stavljanje kapice i ljepljenje etikete.
Kušaju se TERABOTO vina: Malvazija Istarska, Merlot, Teran, Muškat Žuti, te TERABOTO extra djevičanska maslinova ulja sorte: busa, carbonasa i selekcija 9 različitih sorti.. Poklon 1 butelja vina po izboru.
Domaći kruh.
Sve po cijeni od 130 kn/osoba
 
3. Sve navedeno pod točkom 2
+ kušanje TERABOTO Vin de Rosa (passito - vino od prosušenog grožđa) 
+ kušanje TERABOTO pjenušca, klasična metoda, extra brut, vrhunsko vino KZP 
Sve po cijeni od 160 kn/osoba
 
4.Sve gore navedeno pod točkom 2
+ domaći sir i domaći suhomesnati proizvodi 
Sve po cijeni od 200 kn/osoba

Kontakt gospodarstva:
TERABOTO VINA I EKSTRA DJEVIČANSKA MASLINOVA ULJA, Vodnjan, Istarska 99
Telefon: 0994566224
Mail: Izabela.vitasovic@gmail.com

(rex/pp)

Facebook komentari