Tamara Jovanović, Lukina mama: “Hvala svima!”

LUKA JE SJAJNO I SPREMA SE ZA BOLOGNU
Ponukani brojnim upitima naših sugrađana o zdravstvenim novostima mladog i teško oboljelog  Luke Jovanovića, mladog sportaša i našeg sugrađanina, kontaktirali smo majku Tamaru Jovanović u Zagrebu.

Mama Jovanović poručila je slijedeće:
"Luka je super. Podnio je 6 ciklusa kemoterapije i evo sada se pripremamo za operaciju u Bologni, na Institutu Rizzoli. Za to ste zaslužni svi Vi dragi ljudi, naši prijatelji, obitelj, čitava Pula i šire!
Ne mogu Vam opisati koliko smo zahvalni na svoj Vašoj pomoći, pozitivi i riječima podrške. Luka je i dalje veliki borac i čista pozitiva.

Za Bolognu krećemo 21. lipnja 2016. a operacija nas čeka 23.lipnja. Tamo ćemo boraviti 7 - 10 dana , nakon čega se vraćamo u Zagreb na nastavak kemoterapije.

Još jednom se zahvaljujemo svima od srca. Mi smo pravi Spartanci do kraja, jaki 100%; prvu rundu smo dobili i krećemo u drugu koju ćemo isto "rasturiti".

Pozdrav iz Zagreba od Vaših Puležana, Love you people all ! "

Hvala svima koji su se uključili u pomoć obitelji Jovanović na bilo koji način!
Podsjećamo, akcija je pokrenuta od strane Lukina boksačkog kluba "Arena Pula" na čelu sa Morisom Tankovićem, koji je Lukin boksački trener i kluba  “Spartana Pula" na čelu sa Sarom Perić Tanković.

REx/Foto: Facebook

Facebook komentari