Svjetski dan zdravlja u Aminessu

BESPLATNI CJELODNEVNI PROGRAM PRILAGOĐEN JE SVIM UZRASTIMA
Novigrad, 6. travnja – Povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7 travnja, Aminess Hoteli i Kampovi, već šestu godinu zaredom organiziraju dan otvorenih vrata wellness i fitness zone Aminess Maestral Hotela****, tijekom kojeg će posjetitelji moći koristiti neke od brojnih sadržaja i sportskih programa.

Na Svjetski dan zdravlja radionice i korištenje fitness i SPA centra u Aminess Maestralu je besplatno dok se razni tretmani njege lica i masaže nude uz prigodne cijene. Kako bi potakli građane na svijest o važnosti pravilne prehrane, tjelovježbe i njege tijela, u Aminessu su pripremili programe prilagođene svim dobnim skupinama i interesima. Uz korištenje wellness i spa zone, teretane, praktične radionice i savjete stručnjaka, najmlađima će se poslužiti zdravi doručak, a malo starijima mjerit će se krvni tlak i razina šećera u krvi uz liječničke savjete o pravilnoj prehrani i zdravim navikama.

Posebno zanimljiva biti će radionica zdravlja i ljepote koja će obuhvatiti teme o prehrani, njezi kože, pozitivnom mišljenju, otkrivanju akupunkturnih točaka i praktičnim savjetima za detoksikaciju.

Program koji traje do 21 sat započinje u jutarnjim satima u fitness centru, zdravim doručkom i animacijskim programom za najmlađe u 10.30, dok su poslijepodnevni sati namijenjeni radionicama kućne gimnastike, aquaerobica na unutarnjem bazenu i radionice zdravljem do ljepote. (rex)

Facebook komentari