Svjetska DJ zvijezda Chuckie na Umagnationu

ZBOG MTV AWARDS OTKAZAN NASTUP FRANCUSKOG DJ - A MARTIN SOLVEIGA
Francuski DJ Martin Solveig otkazao je nastup na ovogodišnjem Umaginationu uz veliko žaljenje. Naime, Solveig je domaćin i službeni DJ prestižne dodjele nagrada MTV MOVIE AWARD, koje su u isto vrijeme održava u Los Angelesu. Tim Umaginationa mu iskreno čestita na osvojenom priznanju.
Organizatori su u kratkom vremenu uspjeli organizirati dolazak još jedne velike zvijezde - DJ Chuckiea. On će se tako na ovogodišnjem Umaginationu od 01. - 03. lipnja 2012. na ATP Dance Areni pridružiti Axwellu, Deniz Koyu, te Marko Sonke i Sven Kirchoff ENVY MY MUSIC.
Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako I član njegove obitelji Subliminal. Njegovi su hitovi poput Aftershock I Let's The Bass Kick obilježili posljednja ljeta. U Hrvatsku dolazi po prvi puta.
Early bird ulaznice za Umagination po cijeni od 130 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima ( http://www.eventim.hr ), a smještaj preko agencije Atlas (http://www.atlas.hr ).
Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati glazbeni stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi http://www.adriamc.com. www.umagination.info (REX)
Facebook komentari