Svim školama medalje

ODRŽANO NATJECANJE U STOLNOM TENISU NA 12. OOŠL
Lijepi dan je za nama sa natjecanjem u stolnom tenisu. Svih 5 škola koje su jučer sudjelovale uzele su barem jednu medalju, tako da su svi na kraju dana mogli biti zadovoljni. Dobili smo dvije stolnotenisačice koje će dijeliti zlatne i srebrne medalje u bliskoj budućnosti jer idu tek u četvrti razred. Kod dečki je jedan od lanjskih nedešćanskih finalista promijenio školu, tako da Nedešćani nisu bili toliko dominantni, ali i ovdje možemo očekivati ista finala, jer su Bernaz iz Nedešćine i Griparić iz Ribara druga dimenzija za ostale, a tek su peti razred.

Najuspješnija je bila OŠ „Vitomir Širola Pajo“ sa dva zlata i broncom, te Ivo Lola Ribar sa zlatom, srebrom i dvije bronce. Najuspješniji pojedinci sa po dvije medalje (parovi i pojedinačno) bili su Josip Griparić, Leo Bernaz, Ivan Jakačić, Ivana Tubaković i Nicoletta Milevoj.

Djevojke pojedinačno:
Djevojaka se natjecalo 13. Finale su izborile cure iz četvrtih razreda, Ivana Tubaković iz Vlačića i Sara Bernaz iz Nedešćine, tako da je isto finale dosta izvjesno u narednim godinama. Meč za zlato bio je jako neizvjestan, Sara Bernaz je odnijela pobjedu u 5 setova, sa 12:10 u odlučujućem.

1. Sara Bernaz – OŠ Vitomir Širola Pajo, Nedešćina – zlato
2. Ivana Tubaković – OŠ Matije Vlačića, Labin – srebro
3. Nicoletta Milevoj – OŠ Ivo Lola Ribar, Labin – bronca

Djevojke parovi:
U parovima - djevojke natjecalo se 4 škole. U polufinalima su Matija Vlačić i Ivan Goran Kovačić iz Čepića pobijedile Ivo Lola RIbar i školu iz Potpićna, a nakon finala i utakmice za 3. mjesto dobili smo slijedeći poredak:

1. OŠ Matije Vlačića (Ivana Tubaković, Julija Ilijevski) – zlato
2. OŠ Ivan Goran Kovačić (Karla Levak, Nataly Krajcar) – srebro
3. OŠ Ivo Lola Ribar (Nicoletta Milevoj, Anamarija Čerljenko) – bronca

Dječaci pojedinačno:
Dječaka se natjecalo 15, a kako je lanjski srebrni Josip Griparić promijenio školu, nismo imali nedešćansko finale Griparić – Bernaz, nego su se lanjski finalisti sreli već u polufinalu, gdje je bolji bio Griparić, sada „Ribar“. To je pogodovalo Ivanu Jakačiću iz Potpićna koji se u drugom dijelu ždrijeba probio do finala.

1. Josip Griparić – OŠ Ivo Lola Ribar – zlato
2. Ivan Jakačić – OŠ Vladimira Nazora – srebro
3. Leo Bernaz – OŠ Vitomir Širola Pajo – bronca

Dječaci parovi:
U parovima - dječaci natjecalo se 5 škola. Najprije su u kvalifikacijama Vlačići pobijedili školu iz Čepića. Polufinala su prošli Nedešćani i Ivo Lola Ribar. U zanimljivom finalu je škola iz Nedešćine sa 3:1. Broncu su osvojili dečki iz Potpićna pobijedivši vršnjake iz Vlačića.

1. OŠ  Vitomir Širola Pajo (Leo Bernaz, Riko Franković) – zlato
2. OŠ  Ivo Lola Ribar (Josip Griparić, Ivan Dundara) – srebro
3. OŠ  Vladimira Nazora (Ivan Jakačić, Mihael Slivar)– bronca

Medalje stolni tenis:
1. OŠ  Vitomir Širola Pajo – 2 zlata, 1 bronca
2. OŠ  Ivo Lola Ribar – 1 zlato, 1 srebro, 2 bronce
3. OŠ  Matije Vlačića – 1 zlato, 1 srebro
4. OŠ  Vladimira Nazora – 1 srebro, 1 bronca
5. OŠ  Ivan Goran Kovačić – 1 srebro

Olimpijada se nastavlja danas košarkom za dječake u maloj dvorani SC Franko Mileta od 11:30.

(Rex)

Facebook komentari