Sinoć su bili - Svi za Tustu! - VIDEO

ULJANIK JE BIO PRETIJESAN - PRIKUPLJENO 56.020 KUNA
Uljanik je sinoć bio pretijesan za sve one koji su željeli doći na humanitarni koncert „Svi za Tustu“. Osim brojnih posjetitelja, poznanika i prijatelja Tuste zbog kojih se jučer jednostavno nije moglo kretati po Uljaniku, nastupio je i velik broj bendova, također prijatelja Tuste. Prema riječima organizatora koncerta Zorana i Danijele Đorđević, nisu ni nastupili svi koji su htjeli nastupati. Tako smo jučer imali priliku slušati Hladno pivo, Psihomodo Pop, Pokret otpora, Fancy filter, Udav, Mightyzazuum, SKG Čarobna frula, Tone gitara & Macola band, DJ & The Wootchiak, Sale (KUD Idijoti), najavljeni su bili i Tito's Boys, Malehookers i Reanimacija, a u ulozi voditelja je nastupio Robert Zuber.
Atmosfera je bila baš „Svi za Tustu“,  svi bendovi su bili odlično dočekani od strane publike koja je pjevala njihove najveće hitove. Svi su imali nešto za poručiti Tusti, te su i dečki iz Hladnog piva podsjetili na dugogodišnje prijateljstvo s KUD Idijotima koje je počelo 90 – ih godina, dok je Psihomodo Pop počinjao svoju karijeru kad i KUD Idijoti sredinom 80 – ih godina.
Tijekom večeri, voditelj je uspio dobiti Tustu na telefon koji je pozdravio sve posjetitelje, a odzdravili su mu svi glasnim skandiranjem „Tusta, Tusta“.... sa željom za što brži oporavak. Pogledajte video!
U svakom slučaju, održan je koncert za pamćenje koji je okupio ljude svih dobi, različitih glazbenih smjerova – na jednome mjestu su se našli punkeri, metalci pa čak i oni koji slušaju komercijalniju glazbu. Prema riječima organizatora Danijele i Zorana Đorđevića, sinoć je u Uljaniku bilo oko 1.500 posjetitelja uključujući bendove, goste (akreditacije), prodano su 1.372 ulaznice čime je prikupljeno 54.880 kuna plus donacijska kutija 1.140 kuna što daje iznos od ukupno 56.020 kuna. Inače, na žiro račun akcije "Svi za Tustu" je do sada pristiglo cca 15.000 kuna, rekli su Đorđevići.
Svi koji jučer nisu mogli doći, a htjeli bi pomoći Tusti, svoj prilog mogu uplatiti na  žiro račun: 3111403278 kod OTP banke na ime Branko Črnac, s naznakom "Svi za Tustu". (D.F.)

Video vezan uz članak

Facebook komentari