Svečana dodjela priznanja i nagrada učenicima Gimnazije Pula

NAGRAĐENI UČENICI KOJI SU SUDJELOVALI NA DRŽAVNIM I ŽUPANIJSKIM NATJECANJIMA
Jučer je u Domu hrvatskih branitelja održana svečana dodjela priznanja i nagrada učenicima Gimnazije Pula koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima tijekom školske godine 2017./18.

Čestitke učenicima na velikim uspjesima prvi je uputio ravnatelj Filip Zoričić, da bi nakon njega čestitke uputio i Tiziano Sošić, predsjednik Gradskog vijeća Pule.

Nagrađeni učenici su:

Anton Brčina s mentorom Laneom Tafrom - osvojio je prvo mjesto u astronomiji, dok su u iz istog predmeta dva druga, treće i četvrto mjesto osvojili Anton Macan, Aurora Vareško, Mario Tomašić i Matej Butković.

Luka Buršić i Ana Verbana s mentoricama Ivanom Burić i Irom Maslovar - osvojeno drugo i četvrto mjesto u biologiji.

Maja Marić s mentoricom Ivom Kostov - osvojila je treće mjesto iz njemačkog jezika

Nikolina Otočan, Marina Possi, Ana Družeta i Anto Sedlić uz mentora Kazimira Berljavaca - osvojeno treće mjesto iz vjeronaučne olimpijade.

Britt de Gravisi s mentoricom Virnom Buršić - osvojila četvrto mjesto iz talijanskog jezika.

Luka Buršić uz mentorice Kristinu Opatić i Fatimu Ferizović-Vujović, osvojio šesto i trinaesto mjesto na državnom natjecanju iz matematike.

Mateo Cader uz mentoricu Niku Kosanović osvojio je osmo mjesto iz latinskog.

Elena Kuprešak uz mentoricu Tanju Černeku osvojila je trinaesto mjesto iz latinskog.

Košarkašice Gimnazije su s mentorom Markom Simićem osvojile treće mjesto na Državnom natjecanju, atletičarke su bile pete, a atletičari četrnaesti uz mentorstvo Đeni Blarežina. U krosu su učenice osvojile trinaesto mjesto, a učenici devetnaesto. Stolnotenisači su osvojili peto mjesto na Državnom natjecanju, a stolnotenisačice su osvojile treće mjesto na međužupanijskom natjecanju.

(rex/foto Marko Zubonja)

Facebook komentari