Sve je spremno za večerašnji spektakularni koncert Đorđa Balaševića

ARENA PULA, SUBOTA, 17. KOLOVOZ U 21 SAT
Sinoćnjom tonskom probom pripreme za večerašnji koncert Đorđa Balaševića približavaju se kraju, danas organizatore očekuje samo dotjeravanje unutarnjeg dijela Amfiteatra i u 21 sati četverosatni Đoletov koncert može početi. Koliko smo mogli čuti na tonskoj probi Đorđe i njegova ekipa spremili su niz iznenađenja, što glazbenih, što vizualnih, tako da se ovaj koncert ne smije propustiti.

Što se tiče tehnički napomena, biti će otvorena tri ulaza koja se otvaraju u 19 sati, glavni, iz smjera Šijane i rotora i gornji za one posjetitelje koji imaju karte ze tribinu. U Arenu se ne smiju unositi tvrdi predmeti, plastične boce i slično, ulaz za djecu do 6 godina je besplatan, kao i invalidima u kolicima, s napomenom da njihova pratnja plaća kartu, a za njih će biti obezbjeđeno mjesto s lijeve strane gledajući prema bini.

Ulaznice za parter po 160 kuna mogu se i dalje kupiti preko Ticketshopa, u svim Tisak medija centrima, Activi Travel u Puli, Contineu Pazin, tur. agenciji Damir Umag, te od 16 sati na blagajni preko puta Arene.

Box office za novinare će raditi od 18 sati također u boxu preko puta Arene.

(rex)

Facebook komentari