Sve je spremno za nastavak sezone u Premijer ligi

RK RUDAN LABIN OČEKUJU VRLO ZANIMLJIVE UTAKMICE
U ponedjeljak je održana prozivka i prvi trening seniora RK Rudan Labin za nastavak sezone u Premijer ligi. Prvo kolo na rasporedu je već 2. veljače u Labinu protiv RK Spačva Vinkovci stoga Lovrinoviću i Milevoju preostaje 4 tjedna pripremnog ciklusa kako bi spremili momčad za nastavak sezone u kojoj je liga prvaka nadomak ruke. Podsjetimo se, kovari su prvi dio prvenstva završili na 4. mjestu koje je bodovno vrlo blizu drugom i trećem mjestu, ali isto tako i petom i šestom mjestu, te se u slijedećih 6 kola u kojem će se odlučivati liga za prvaka i liga za opstanak očekuju vrlo zanimljive utakmice i borba za svaki bod od prve do zadnje minute.

Lovrinović je svojoj momčadi najavio 3-4 pripremne utkamice u navedenom periodu, od kojih će dvije biti protiv dobrih starih prijatelja MRK Kozale iz Rijeke, dok će se za preostale utakmice termin i protivnik znati u narednim danima.

Trenerskom dvojcu odazvali su se svi igrači osim Milete, Šehića i Miškovića. Mileta je trenutno na pripremama sa kadetskom reprezentacijom Hrvatske te će se klubskim pripremama priključiti do kraja tjedna. Šehić će se zbog privatnih obaveza priključiti dan kasnije dok se na listi odlazaka našao Mišković kojemu se klub zahvalio na dosadašnjoj suradnji te dozvolio da potraži drugi klub u kojem će zadovoljiti svoje igračke ambicije. Što se tiče dolazaka ta rubrika ostaje prazna.
(Rex)

Facebook komentari