Susreti Mladog Rudara

VIKEND IZVJEŠĆE
Seniori Mladog Rudara su u Istarskom derbiju 16. kola 1. HRL Jug pobjedili RK Buzet 25-23. Od samog početka teška utakmica, igrlo se gol za gol te se vodstvo izmjenjivalo, malo u korist Buzećana malo u korist kovara. Na poluvrijeme se išlo s rezultatom 13-11 za kovare a nastavak donosi preokret Buzećana. Buzećani koriste par tehničkih pogrešaka domaćina te rade seriju 5-0 i preuzimaju vodstvo pri rezultatu 16-18. Kovari se na kraju ipak uspijevaju vratiti u igru te preokretom vraćaju stvari na svoje mjesto i bodovi ostaju u Labinu.

Druga ekipa Mladog Rudara u sklopu 20. kola 3. HRL zapad odigrala je utakmicu protiv RK Poreča 2. Cijelu utakmicu kovari su imali vodstvo na svojoj strani, međutim pred kraj Porečani uspijevaju napraviti preokret iskoristivši par tehničkih pogrešaka domaćina te preuzimaju vodstvo i drže ga do kraja utakmice. Konačan rezultat je bio 29-31. Najistaknutiji dvojac u domaćim redovima su bili Dominik Francetić s 11 i Vanja Šehić s 10 postignutih pogodaka. Među gostima Filip Penava s 8 i Ivan Filipović s 6 postignutih pogodaka.

Dječaci Mladog Rudara odigrali su u Crikvenici 11. krug 1. HRLDA zapad protiv RK Crikvenice i RK Selce. U obje utakmice kovari su upisali pobjedu, protiv RK Crikvenice s visokih 18-7 a protiv RK Selca također visokih 21-14.
(REX)

Facebook komentari