Suradnja HGK Županijske komore Pula i Jadranskog sajma Budva

PULA BOAT FAIR 2011.
Potpisanim Protokolom o suradnji između HGK-Županijske komore Pula i Jadranskog sajma iz Budve, Međunarodni sajam proizvođača i distributera brodske opreme PULA BOAT FAIR (PBF), dobio je još jednog dragocjenog partnera za ovogodišnji događaj u Puli. Prošli petak, 13. svibnja 2011., u Budvi su čelne osobe HGK-Županijske komore Pula i Jadranskog sajma iz Budve potpisale Protokol o suradnji. HGK-ŽK Pula kao organizator Pula Boat Faira (međunarodnog sajma brodske opreme) i tvrtka Jadranski sajam kao organizator istoimenog sajma, organizirat će nastupe tvrtki iz Istarske županije odnosno Crne Gore na predmetnim sajmovima pod povoljnijim uvjetima.Kako je Pula Boat Fair jedinstven sajam na širem području regije, time će biti obogaćena ponuda kvalitetne opreme za brodogradnju, a u cilju podrške proizvođačima brodske opreme u plasmanu proizvoda.
Potpisivanje Protokola održano je za vrijeme održavanja Foruma Jadransko-jonskih gospodarskih komora, a čija je članica i ŽK Pula.
Motortech consulting  je izvršni organizator sajma Pula Boat Fair čije će se drugo izdanje održati od 19. do 22. listopada 2011. Protokol o suradnji potpisnicima  omogućuje i definira povoljnije uvjete nastupa na sajmovima tako da se na ovogodišnjem Pula Boat Fairu u Puli očekuju i proizvođači brodske opreme iz Crne Gore. (REX)

Facebook komentari