SUPER JEFTINO ! - Zamijenite svoje uređaje uz pecinapelete.net

SADA JE PRAVO VRIJEME DA ZAMIJENITE SVOJE UREĐAJE ZA CENTRALNO GRIJANJE - AKCIJA !
Peći na pelete zbog visokog stupnja iskoristivosti donose uštede na grijanju, osim toga ne zagađuju okolinu. Raznih su modela i malih dimenzija tako da se uklapaju su svaki dom i dekorativne za svaki ambijent. Investicija u peći na pelete je brzo isplativa, jamstvo na 6 godina, a vrijednost trajna. Brzo isplativa investicija!

OKVIRNA USPOREDBA CIJENA GRIJANJA: 3x jeftinije od grijanja na lož ulje, 2x jeftinije od plina i struje

                           Lož ulje           Struja          Propan Butan        Prirodni Plin                   Peleti

100 kW                 90 kn              51 kn           40 kn                      36 kn                           24 kn

 

Peći su poznatih marki ADLER i UNGARO – od klasičnih (7-16 kw), centralnih (10-50 kw), od kamina (9-12 kw), a možete ih pronaći u slijedećim modelima 'A' klase:

Sobne peći – Karakterizira ih lako čišćenje i održavanje, tihi rad, odabir 5 brzina ispuhivanja te visoka iskoristivost. Malih dimenzija, a dolaze u bordo, crnim i bijelim varijantama.
Uske peći – Koje imaju dubinu od oko 25 cm. Karakterizira ih lako čišćenje i održavanje, tihi rad, odabir 5 brzina ispuhivanja te visoka iskoristivost. Moguće je grijanje jednog susjednog prostora kanalom iz peći. Dolaze u bordo, crnim i bijelim varijantama.
Ugradbeni kamini – Također malih dimenzija. Karakterizira ih lako čišćenje i održavanje, tihi rad, odabir 5 brzina ispuhivanja te visoka iskoristivost. Izgled i izvedbu oblaganja kamina birate sami.
Termo sobne peći – Koje griju zrak u prostoru. Uz to imaju razvod za centralno grijanje na radijatore u kombinaciji sa podnim grijanjem. Karakterizira ih lako čišćenje i održavanje, tihi rad te visoka iskoristivost.
Centralno grijanje – Termo peći za kotlovnicu imaju razvod za centralno grijanje na radijatore u kombinaciji sa podnim grijanjem koji je moguće priključiti na sve već postojeće sustave centralnog grijanja. Moguće ih je spojiti na 'pufer' bojler sa solarnim i fotonaponskim panelima. Karakterizira ih lako čišćenje i održavanje, tih rad te visoka iskoristivost.

 

Iskoristite bespovratna sredstva

Kod kupnje peći na pelete možete iskoristiti sredstva iz EU fondova do ogromnih 12.000,oo kn za nabavu i ugradnju Pećinapelete.net sustava (kotlova) kojima se potiče korištenje obnovljivih izvora energije. Sa mogućom subvencijom do 40% kao podrška za Pećinapelete.net klijente.

 

Kontakt informacije

Ugradnju peći obavljaju certificirani profesionalci. Ukoliko ste zainteresirani za proizvode ili imate kakvo pitanje slobodno nam se javite putem kontaktnog obrasca, emaila ili telefona.

Adresa: Vodnjanska cesta 8, Pula
Telefon: 091/9538-366 i (052)576-501
Stranica: http://www.pecinapelete.net
E-mail: peci.pelete@gmail.com

(PP)

Facebook komentari