Summer Wine “Heritage” Festival

VIKEND U ZNAKU VINA I DOBRE HRANE
Povijesni I Pomorski muzej Istre danas i sutra ugostit će Summer Wine Heritage Festival. Festival je namijenjen svim hedonistima I ljubiteljima vina autohtonih sorti, dobre hrane, prirodnog životnog stila I zabave koji će imati prilike probati ono najbolje što scena nudi. Tokom festival, na jednom će se mjestu izmijeniti poznata imena gastronomske svene te izabrani vinari.

Posjetitelji će tijekom festivala moći degustirati preko 60 vrsta vina koje će naknadno moći kupiti u “POP UP Vinoteci” odnosno vinskom dućanu po promotivnim cijenama. Uz vina, posjetitelji će uživati u posebnom glazbenom program te Lounge dijelom s dodatnom ponudom hrane, koktela i kave.
U Summer Wine lounge clubu posjetitelji će moći pronaći osvježenje u biranim imenima dodatne ponude hrane i pića: Kampanjola, Gelato dOro i Monte caffe su bez sumnje imena koja će ovaj prostor istaknuti idealnim za odmor i eventualni networking. Tu je i CHEF MESS BBQ sesija, na krovu prvog dana festival, tijekom koje će posjetitelji moći isprobati grill jela od autohtonog Boškarina i grill delicije posebnog gosta Đurina Hiža te jedinstvenog Barba Q smoked meat.

Zabavljat će vas Groovoteka kolektiv, DJ Pez I DJ WazabY. Ulaznice za festival potražite u sustavu Entrio  i na blagajni na ulazu - provedite vikend u znaku vina i dobre hrane!

Vidimo se na Kaštelu!

(REX)

Facebook komentari