Sukob na parkiralištu u Poreču

POLICIJA PRIJAVILA MUŠKARCA I ŽENU
Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje te je  utvrdila da se 12. kolovoza oko 23,30 sati na parkiralištu  na Obali maršala Tita sukobilo više osoba među kojima su bili 28-godišnjak i 23-godišnjakinja protiv kojih je zbog narušavanja javnog reda i mira podnijet optužni prijedlog.

Naime, policijski službenici su utvrdili da su 28-godišnjak i 23-godišnjakinja na parkiralištu narušavali javni red i mir nakon što su zamijetili da im je netko oštetio automobil. U tom je trenutku 28-godišnjak iz bijesa nogom razbio retrovizor na automobilu Fiat Punto, talijanske registarske oznake, u vlasništvu 20-godišnje talijanske državljanke.

Također, istraživanjem je utvrđeno da su se muškarac i žena prethodno  sukobili s nepoznatim osobama, pri čemu je 28-godišnjak radi samoobrane zamahnuo baterijskom lampom  nakon čega su se nepoznate osobe udaljile.

Protiv žene i muškarca podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dok policija traga za ostalim sudionicima događaja.

(Rex)

Facebook komentari