Strip izložbom otvoren 13. Art & Music Festival

ZAPOČEO NAJZNAČAJNIJI FESTIVAL ALTERNATIVNE GLAZBE, STRIPA I FILMA
13. Art & Music Festival započeo je 6. travnja u 20.30 sati u pulskom Kinu Valli otvaranjem strip izložbe Matt Hollingswortha, trenutno jednog od najboljih svjetskih kolorista. Matt Hollingsworth poznat je po radu za izdavačke kuće DC/Vertigo i Marvel radeći na stripovima Catwoman, Batman, Daredevil i Alias. Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Boris Miletić koji je uz popriličan broj ostalih posjetitelja pogledao zanimljivu strip izložbu. U 21 sat večeras, započela je i revija glazbenih dokumentaraca pod nazivom „Rockumentary Groove„ tijekom koje će biti prikazano ukupno 10 filmova.
Revija je započela projekcijom filma „LoudQuietLoud“ ( Steven Cantor),  koji govori o povratničkoj turneji grupe Pixies.
Sutra je na programu Kina Valli u 21 sat na rasporedu film Rockumentary Groove - „ostPUNK!/too much future“, te u 22 sata „One Man In The Band“, a sve u sklopu A & M Festivala, za čiji je glazbeni dio već započela pretprodaja ulaznica. Karte se mogu kupiti na nekoliko lokacija u Puli - Caffe bar Oceana, Caffe bar Skandall Express i Centar cd Shop, u Rovinju - Music Shop Link i Pazinu - Pro Music Shop. (REX)

Facebook komentari