STK Tar na pojedinačnom prvenstvu Istarske Županije

DVA BRONČANA ODLIČJA ZA STOLNOTENISKI KLUB TAR NA PRVENSTVU ŽUPANIJE U POREČU
Proteklog vikenda Poreč je bio domaćin najboljim stolnotenisačima i stolnotenisačicama iz Istarske Županije. Naime, u sportskoj dvorani  Žatika i u odličnoj organizaciji Stolnoteniskog kluba „Jadran“, održano je Pojedinačno prvenstvo županije za sve kategorije. Tom prilikom nastupilo je blizu osamdeset natjecatelja u šest uzrasnih kategorija iz skoro svih klubova Istarske županije a podijeljeno je i više od četrdeset odličja najboljima.

Za Stolnoteniski klub „Tar“ nastupilo je čak sedam natjecatelja i to u kategoriji najmlađi kadeti Dominik Maršić i Raul  Vojinović koji su uspješno prošli natjecanje u skupinama no obojica su bili zaustavljeni u četvrtfinalu glavnog žrijeba.                   

U kategoriji mlađih kadeta nastupili su Ivan i Danijel Filipović, Teo Maršić i Lucas Miljanović. Najuspješniji je bio Ivan Filipović koji je ušao u polufinale i osvojio pehar za treću poziciju, dok su ostali nažalost zaustavljeni u četvrtfinalu odnosno u skupinama. I u kategoriji kadeta lijepi uspjeh za svoj klub ostvario je Mateo Dedić koji je nakon natjecanja po skupinama  također došao do polufinala i osvojio pehar i treću poziciju.

“Naravno da je moglo i bolje“…naglašava trener kluba u Taru, Zoran Holik,…no treba biti zadovoljan učinjenim i pokušati na slijedećem otvorenom turniru fiksirati pozicije i plasmane među osam najboljih u Županiji. Naime, u ovom trenutku najmlađi stolnotenisači Tara, njih ukupno šest zauzimaju pozicije među osam najboljih u kategorijama u kojim se natječu. Prema rasporedu natjecanja  idućeg vikenda u Umagu održati će se Prvenstvo regije u stolnom tenisu za najmlađe kadete a za STK „Tar“ nastupit će Dominik Maršić i Raul Vojinović. Čestitamo svima na nastupu i osvojenim odličjima te im želimo puno uspjeha na predstojećim natjecanjima.

(rex)

Facebook komentari