STK Novigrad rezultati sa natjecanja

NA PRVENSTVU ŽUPANIJE U POREČU BRONCA ZA STOLNOTENISKI KLUB NOVIGRAD
Proteklog vikenda Poreč je bio domaćin najboljim stolnotenisačima i stolnotenisačicama iz Istarske Županije. Naime, u sportskoj dvorani Žatika i u odličnoj organizaciji STK „Jadran“ održano je Pojedinačno prvenstvo Istarske županije za sve kategorije.

Tom prilikom nastupilo je blizu osamdeset natjecatelja u šest uzrasnih kategorija iz skoro svih klubova Istarske županije a podijeljeno je i više od četrdeset odličja najboljima. Za STK „Novigrad“ nastupili su u kategoriji kadeta, Raul Dominik Holik, koji je nakon prolaska natjecanja po skupinama uspio doći do polufinala i osvojiti brončano odličje i treću poziciju, dok u kategoriji najmlađih kadeta i seniora, Liam Labinjan i Zoran Holik nisu uspjeli proći svoje skupine.

Raul u ovom trenutku zauzima odličnu petu poziciju na Županijskoj rang ljestvici i vrlo vjerojatno će nastupiti među osam najboljih na kraju sezone dok Liam zauzima trenutno jedanaestu poziciju i potrebno mu je da na predstojećem turniru Istarske županije osvoji nekolicinu novih bodova kako bi uspio ući među TOP 8.

Idućeg pak vikenda na rasporedu je Prvenstvo PIG regije na kojem će za STK „Novigrad“ nastupiti Liam Labinjan i Marco Miolin a tjedan iza toga ekipa iz Novigrada odigrat će četvrti krug 1.Županijske lige u stolnom tenisu protiv ekipa Pazina, Buzeta, Arenna Ferro i Val Shark. Oba sportska događaja održati će se u sportskoj dvorani u Umagu.

(REX)

Facebook komentari