Srijeda donosi kratkotrajnu stabilizaciju vremena

PROGNOZA VREMENA
Slično kao i jučer, i danas će prevladavati pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, a izgledni su i grmljavinski pljuskovi, naročito prijepodne kada lokalno ponovno može biti obilnijih količina oborina. Danju će se vrijeme postupno smiriti. Zbog blizine ciklonalnog centra puhat će raznolik vjetar, na moru južne Istre i Kvarneru jugozapadnjak, oko Tršćanskog zaljeva te na dijelu Kvarnera bura koja će se do kraja dana proširiti i na ostatak područja. Minimalne temperature zraka od 13 do 18°C, dnevne vrijednosti između 18 i 22°C.

Prema IstraMetu, srijeda donosi kratkotrajno smirivanje vremena. Prevladavat će djelomice sunčano vrijeme, danju u gorju uz umjerenu naoblaku. Puhat će većinom slab vjetar, ujutro bura, poslijepodne jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 7 do 15°C, dnevne vrijednosti između 21 i 24°C.

Četvrtak će započeti s djelomice sunčanim vremenom, krajem dana uz porast naoblake s kojom na riječkom području može biti kiše. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 9 do 16°C, dnevne vrijednosti između 22 i 26°C.

Vikend bi prema dugoročnim prognozama trebao proteći kišovito, a smirivanje bi moglo uslijediti početkom idućeg tjedna. (rex)

Facebook komentari