Spring Jam 2009 u porečkoj Lanterni

AUSTRIJSKE STUDENTE PRATIO MTV
Više od 4000 austrijskih studenata iz Beča i Graza protekla dva vikenda, od 22. do 24. svibnja, te 30. svibnja do 1. lipnja u porečkom turističkom naselju Lanterna održali su po treći puta zaredom manifestaciju „Spring Jam 2009“ pod motom „Legendarno na moru“. Lanterna se tih dana vikenda pretvorila u porečko Zrće. Studente je pratilo prekrasno sunčano vrijeme, uz glazbu cijeli dan na plaži, mladi su plesali u ritmu techno i druge glazbe. Studenti su već počeli sa slavljem u posebno za njih organiziranom vlaku, koji ih je vozio od Austrije do Kopra, gdje su ih dočekali autobusi kojima su stigli do Lanterne.
Aktivni vikend programi su se sastojali od cjelodnevnih i cjelonoćnih sportskih i zabavnih aktivnosti. Od sportskih aktivnosti, bio je tu turnir u odbojci na pijesku, vozio se karting, a za zabavni dio programa zaduženi su bili austrijski glazbenici, sedam DJ-a,  uz neizbježne karaoke, izbor miss mokra majica i mistera Sixpack, te u jutarnjim satima doček izlaska sunca.
Zanimljivo je da je studente tijekom njihovog boravka, kao i prošle godine, pratila poznata televizijska kuća MTV Austrija, što će Poreču i ove godine donijeti značajnu promociju na jednom od nama najzanimljivijih tržišta. (REX)

Facebook komentari