Spektakularna potjera na Ipsilonu

AKCIJSKA SCENA FILMA 'THE HITMAN'S WIFE'S BODYGUARD' NA MOSTU MIRNA
Nakon Rovinja, holivudska filmska ekipa preselila se u unutrašnjost Istre. Most Mirna Istarskog ipsilona odabran je kao lokacija snimanja spektakularne potjere glavnih glumaca Salme Hayek i Samuel L. Jaksona

Scena akcijske jurnjave završava na mostu Mirna kada se u kadru pojavljuje helikopter koji prelijeće ispod i iznad mosta

Specifičnost lokacije zahtijevala je posebne mjere osiguranja tijekom snimanja. MP Filmska produkcija zahvaljuje se Bina-Istri na pomoći te izuzetno cijeni sve poduzete sigurnosne mjere koje su omogućile da se snimanje odradi prema planu a da se pri tome ispoštuje odvijanje prometa.

'The Hitman's Wife's Bodyguard' nastavak je filma 'Hitman's Bodyguard' koji je osvojio publiku prije dvije godine a u njemu glumi nekoliko najvećih holivudskih zvijezda poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek i Ryana Reynoldsa. 

Mirna, most na plutajućim pilotima do 80 metara dubine

Most Mirna, dužine gotovo 1.4 km doslovce „pluta“ nad dolinom Mirne čije je tlo vrlo mekano a čak ni najdublje bušotine nisu dosegnule čvrsto tlo. Most počiva na plutajućim pilotima od kojih najduži dopiru i do 80 metara dubine.

(REx/Foto: Bina Istra)

Facebook komentari