“Sorso Bar” u Circolu

SVAKODNEVNA GASTRONOMSKA IZNENAĐENJA
Kultni pulski restoran "Vela Nera" najavljuje svoje novo i svečano otvorenje u Šišanu za predstojeći Božić. No, kako do tada ne bi sjedio skrštenih ruku, Duško Černjul, šef ceha ugostitelja Istre i gastronomska legenda Pule, odlučio je u "Sorso baru" u popularnom Circolu, našim sugrađanima i gostima prirediti posebno gastronomsko iznenađenje.Naime, svakodnevno od ponedjeljka do subotu u vremenu od 18 do 24 sata - Duško,Darko i Zdenka - prvaci Istre i mnogih regionalnih i državnih natjecanja u spravljanju tartar-bifteka, pripremaju taj specijalitet za sve zainteresirane ljubitelje te gastronomske delicije. Po pristupačnoj cijeni od 120 kuna za tartar-biftek za 4 osobe. Inače, gostima se pruža i mogućnost degustacije tzv. "salatona", odnosno velikih posebnih salata sa mesnim, ribljim ili sirnim dodatkom po cijeni od 30 i 35 kuna. Dakle, svakom gurmanu jedinstveni tanjur, po izboru meso ili riba plus salata za samo 35 kuna. Naravno, ove gastronomske delicije mogu se zaliti i dobrom kapljicom, odnosno biranim vinima po pristupačnim promotivnim cijenama. Ova jedinstvena gastronomska manifestacija potrajat će do Božića, a nema sumnje da će gurmani i ovom prigodom doći na svoje (REX)