Snoopy obilježava Međunarodni dan zaštite životinja

NEDJELJU U ŠIJANSKOJ ŠUMI
Pulska Udruga za zaštitu životinja „SNOOPY“ obilježit će nadolazeći Međunarodni dan zaštite životinja manifestacijom otvorenom za javnost, koja će se održati u nedjelju, 4. listopada u vremenskom periodu od 10 do 16 sati na prostoru centralne livade u Šijanskoj šumi (Pula).

Edukativno-humanitarni program manifestacije namijenjen je svim zainteresiranim građanima i građankama, a cilj je na zabavan način informirati i educirati sudionike i sudionice svih dobnih skupina o problematici zaštite životinja te brizi i pravilnom načinu ophođenja prema njima. U tu svrhu, održat će se izložba vlasničkih pasa naziva „Jednom napušten - sada model“ pod stručnim vodstvom specijalista veterine zaposlenih u Veterinarskoj stanici Pula te edukativni štandovi, dok će za one najmlađeg uzrasta biti organizirani dodatni zabavni sadržaji u kojoj će vodeću ulogu imati maskota Udruge. Sudionici će također imati priliku upoznati neke od štićenika Udruge „SNOOPY“ te dobiti sve potrebne informacije o njenom radu i aktivnostima. Manifestacija će biti popraćena i zabavnim glazbenim programom, bit će humanitarnih štandova s hranom i rukotvorinama, a za uzvanike će biti organizirana i zakuska.

Udruga "SNOOPY" poziva sve zainteresirane da se odazovu i pridruže ovoj manifestaciji kako bi zajedno, na produktivan način, obilježili Međunarodni dan zaštite životinja. (rex/foto arhiva)

Facebook komentari