Slijedeći petak ‘‘Radijsko srce’’ i Tony Cetinski u Puli

KONCERT SE ODRŽAVA U DOMU SPORTOVA ''MATE PARLOV'' U PETAK, 28.4. U 20 SATI
U pulskom Domu sportova ''Mate Parlov'', u petak 28. travnja u 20 sati održati će se koncert ''Radijsko srce'' na kojem je glavna zvijezda turneje Tony Cetinski, uz pomoć Antonije Šole, grupe Pravila igre i drugih. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Tisak medije širom Istre, u Activi Travel u Puli te preko interneta na http://www.ticketshop.hr .

''Radijsko srce'' naziv je radijsko-glazbeno-koncertne turneje, koja će se pod pokroviteljstvom HURIN-a
(Hrvatska udruga radijskih nakladnika, koja broji 113 članica, od nacionalnih preko regionalnih i županijskih pa
do gradskih i općinskih radijskih postaja) održati u 14 gradova diljem Hrvatske. Na turneji sudjeluje mnoštvo glazbenika, čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama, uz predstavljanje njihovih novih pjesama i albuma. Svaki je koncert predviđen kao četverosatna zabava kojima će domaćini biti radio postaje. Turneja se održava od travnja do lipnja 2017. godine, te će završiti velikim humanitarnim koncertom.

Projekt je osmišljen kroz višegodišnja promišljanja kako spojiti radijski, glazbeni i koncertni svijet na način da se objedine svi kvalitetni elementi svakog pojedinog segmenta. Radio je oduvijek bio najvažniji promotor glazbe i izvođača, ali isključivo u zvuku. Cilj je da ovom turnejom spojimo, ne samo ton i sliku već da ujedno osiguramo i jedinstveni doživljaj, koji se može ostvariti samo na koncertnom događaju. Ujedno želja je da se i novim izvođačima pruži mogućnost da se kroz niz koncerata predstave publici diljem Hrvatske. Na turneji se izvode isključivo pjesme na hrvatskom jeziku i isključivo hrvatskih autora.

Promotivna kampanja započela je objavom ovogodišnje himne turneje („Dok slušam radio“ Antonija Šola). Poseban dio projekta je i promotivna akcija HURIN-a pod nazivom „Ja volim radio“ kroz koju će se hrvatska javnost podsjetiti na vrijednosti, koje radio postaje svakodnevno donose kroz svoj eter.

O himni turneje, autorica i pjevačica Antonija Šola je rekla: ''Kad sam sa svojim timom razgovarala o himni za projekt „Radijsko srce“ i o tome, kako bi trebala zvučati pjesma koja bi najbolje predstavila ono sto želimo postići ovim projektom, riječi vodilje bile su mi: radio, srce i osjećaj. Melodiju u glavi imala sam čim sam otišla sa sastanka, a ljetos na moru razmišljala sam o tome, koju poruku želim osjetiti u tekstu. Sjetila sam se kako smo nekada slušali radio i na kazete snimali omiljene pjesme, ali i radili mixeve tih pjesama sami i poklanjali simpatiji. Neke pjesme nas vrate točno u trenutak, koji nas podsjeća na neke stare ljubavi, na prijateljstva, na važne i posebne događaje u životu kada smo htjeli zaustaviti vrijeme. Upravo su te pjesme kao neke male vremenske kapsule, koje nas vraćaju u neka druga vremena. Nadam se kako će i ova pjesma biti takva, te da ćemo je zajedno pjevati na nadolazećoj turneji i koncertima.’

Sve o turneji na: http://www.radijskosrce.hr

Izvođači koji nastupaju na turneji i koji su obilježili domaći eter su:

TONI CETINSKI - najizvođeniji glazbenik u radijskom eteru proteklih godina i dobitnik brojnih radijskih priznanja. Vlasnik najposjećenijih koncertnih turneja diljem regije. Iznimnu vokalnu kvalitetu potvrdio je brojnim suradnjama sa svjetskim glazbenim imenima. Aktualni singl ''Laku noć'' tjednima ne silazi sa vrha radijskih top lista, a Toni će na turneji sve pjesme izvoditi u acoustic/electric obliku.

''Iznimno me veseli sudjelovanje u ovom velikom projektu, jer osobno radio mi je jedan od najdražih i najbližih medija. Istodobno, sretan sam što ćemo u sklopu ove turneje pjevati u gotovo svim krajevima Lijepe naše. Na nadolazećim
koncertima, promovirati ću novi zvuk u koji smo bend i ja krenuli sa posljednjim singlom ''Laku noć'', te ćemo sve pjesme svirati u acoustic/electric verzijama. Nadam se da će Vam se svidjeti, te da se vidimo u što većem broju'', kazao je Toni

ANTONIJA ŠOLA - najizvođenija mlada autorica mnogih hitova poznatih estradnih zvijezda, dobitnica radijskih priznanja i učesnica humanitarnih projekata, a ujedno autorica pjesme turneje „Dok slušam radio“.

PRAVILA IGRE - U nepune dvije godine od debitanata stigli su do vrha glazbene scene. Osam singlova, vrhovi radijskih i televizijskih top lista, te milijuni pregleda na YouTubeu, tek su mali dio uspjeha atraktivne ekipe. Iza njih su i nastupi diljem regije sa jednim od najvećih glazbenih zvijezda Tonijem Cetinskim, koji ih je pozvao na svoju koncertnu turneju, a tijekom koje ih je gledalo više od 60 tisuća obožavatelja.

''Turneja Radijsko srce izniman je projekt HURIN-a. Jako smo sretni i počašćeni što smo dio ovog nadolazećeg spektakla, te što ćemo na ovoj turneji promovirati naš album prvijenac ''Nebo na mojoj strani''. Uzbuđenje je na vrhuncu i jedva čekamo da turneja krene. Vidimo se u četrnaest gradova diljem Hrvatske.'', rekli su dečki iz Pravila Igre.

U sklopu turneje, a kao gosti koncerta pojedinačno po gradovima još nastupaju: RADIO LUKSEMBURG, BUĐENJE, DAMIRKEDŽO, DAVID TEMELKOV.

Facebook komentari