Slavko Sobin: Političari su prava inspiracija za napravit cirkus!

RAZGOVOR UOČI URNEBESNE KOMEDIJE „POLITIČAR“ U PULI NA KAŠTELU 22. LIPNJA
Tko to plaća Slavka Sobina da dođe u Pulu na Kaštel 22. svibnja u 21:00 sat? Ili je Slavko Sobin morao nekome ‘podmazati’ džep plavom kuvertom da ga pusti da dođe u Pulu?
Nakon pobjede u Plesu sa zvijezdama, Slavno Sobin kao „Političar“ stiže u Pulu i nećete ga moći ignorirati! U ovoj predstavi on neće plesati, nego će plesati drugi, i to tako kako ih on ucijeni. O svemu navedenom uoči predstave na Kaštelu porazgovarali smo upravo sa Sobinom.

Koliko ste se uspjeli uživjeti u ulozi političara?

Političar je super napisan tekst sa odlično razrađenim likovima. Kao glumac nikad ne glumiš funkciju... ne glumiš "političara" ili "bankara". Glumiš neku srž tog lika... a ovi likovi imaju svašta u svojoj srži... od pohlepe i gluposti ali i do nekih šarmantnih crta. Ništa nije crno bijelo. Ovih pet likova  zapravo jako volim, što je najluđe od svega, baš mi ih je gušt igrat! Lijepo se smijat nečemu što ti u stvarnom životu stvara grč u želudcu.

Kad ste radili predstavu da li ste mislili na nekog određenog političara, ili ste izvukli iz sebe tog političara?

Ima tu par crta mnogih političara, ali ni na kome nije nužno bazirano. Ma s njima je bar lako nać inspiraciju za napravit cirkus!

Da li bi se usudili, nakon ovakvog glumačkog preobraćenja, okušati i u stvarnosti s politikom?

Ne. Mislim nije niti stvar bi li se "usudio". Jednostavno nemam nikakvu želju za tim. Iako imam želju bit društveno angažiran i pokušat ovu zemlju napravit boljim mjestom za život, ali to radim volonterski i kroz javnu sliku. Nipošto me ne zanima ikakva funkcija. Samo umjetnost i zabava.

Koliko vam je serija "Crno bijeli svijet" pomogla u karijeri?

Najviše ikad. Žungul me stvorio. Mislim ja sam stvorio njega, ali i on mene.

"Ples sa zvijezdama" je pokazao da Slavko Sobin ima i drugih talenata?

Ili jako dobru mentoricu... He he...
Imam ja dosta talenata, nije mi neugodno to reć, ipak od rane mladosti učim i radim maksimalno što mogu i stignem i na to sam ponosan. Ne volim kad se čovjek uljulja u jednostavan i siguran život i radi samo ono što zna. Loše je to za osobni razvoj.

Na kraju, što čeka pulsku publiku na Kaštelu?

Puno smijeha. Vidimo se u subotu!.


Ne propustite POLITIČARA u Puli na Kaštelu 22. lipnja u 21:00 sat! Ulaznice za predstavu možete kupiti po cijeni od 70 kuna na http://www.eventim.hr i ovlaštenim mjestima Eventima – na svim kioscima Tiska, Tisak Mediji Pula, Exclusive Change mjenjačnicama, Activa travel Istri i Turističkoj agenciji Albatours.

Facebook komentari