Show predstava ‘‘Idemo uživo’’ Rene Bitorajca i Igora Mešina na Kaštelu

KAŠTEL PULA, ČETVRTAK, 15. KOLOVOZA U 21 SAT
“Idemo uživo” zajednička je show predstava Renea Bitorajaca i Igora Mešina kojom će okruniti svoj višegodišnji rad! Igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General, zajedno vodili 5 sezona Super talenta i pet sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato“, a sada su po prvi puta zajedno i na kazališnim daskama.

Ovaj dvojac je poznat po pametnim i brzim dosjetkama, dobrom humoru te jako dobro znaju zaintrigirat publiku i napraviti atmosferu u kojoj se uživa u svakoj sekundi.
    
Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač? Kako je bilo biti voditelj nekada? Koja publika nema sreće? Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada? Zašto ne u SAD? Kakvi su nam susjedi?  Kako upisati Akademiju i zašto? Kako se kradu sekunde na televiziji? Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama? Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru za..banciju? Treba li slušati redatelja? Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje? Dođi, vidi i osjeti!

Ova interaktivna predstava u kojoj se izmjenjuju stand up, gluma, glazba uključuje i publiku, a zabava u kojoj smijeha neće nedostajati zasigurno je njena najbolja preporuka.

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima i mojekarte te na blagajni sat vremena prije predstave.

(REX)

Facebook komentari