Škola za odgoj i obrazovanje dobila novi Praktikum - VIDEO

KABINET PRAKTIČNIH VJEŠTINA ZA POMOĆNE KUHARE I SLASTIČARE…
Danas je u školi za odgoj i obrazovanje u Puli svečano otvoren novi Kabinet praktičnih vještina za učenike te škole. Kabinet je opremljen u okviru projekta 'Kuham zdravo – jedem zdravo' financiranog sredstvima iz Programa javnih potreba u zdravstvu i socijalnoj skrbi Istarske županije.

Nakon uvodnog  zabavnog programa u izvođenju učenika škole, današnju je svečanost otvorila ravnateljica škole Gordana Hosni Hrvatin koja se zahvalila Istarskoj županiji na pomoći u ostvarenju ovog, za učenike važnog projekta.

Vanja Marković pedagog škole je pojasnila da će se u nastavku projekta izraditi kuharica, mjerni instrumenti, te vršiti pokazne vježbe i prezentacije proizvoda koji budu nastali u Praktikumu.

'Ovaj će Kabinet dignuti kvalitetu nastave pomoćnim kuharima i slastičarima, a koristiti će ga i mlađi učenici', kazala je voditeljica projekta i nastavnica tehnologije i ugostiteljstva Danijela Maružin.

U ime Županije otvorenju Praktikuma je prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Grozić – Živolić koja je pak istaknula da su za ostvarenje projekta ponajviše zaslužni djelatnici i učenici škole, te im zaželila puno uspjeha u radu. (Tekst i Foto/Video: Doris Floričić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari